SUck!


Hej.

Iadg har jag inte en sån där glad bra dag. Lite tråkig. Kanske på grund av vädret. Eller andra omständigheter. Jag vill hem och renovera finnt, har ju färg och allt jag behöver hemma som penslar, laminat golv, fum skun ( om det heter så) men det väl snart.

Nu ska jag dra och göra annat än att sita vid datorn och skriva för då kommer tiden gå fort som shit vilket jag inte vill. Har ändå inget roligt at berätta förutom att jag fått sommarjobb. Vilket är skit bra, och jag är glad för det. Kommer ju kunna köpa en ny och bra systemkamera. Men behöver hjälp med det. Jag vill ju ha en system kamera som tar bra bilder också i mörker, i solen blir alla bilder bra typ. När solen är ute men på kvällen när man bara har inne ljuset blir det dåligare. Så vill jag att den ska ha ett objektiv där man kan reglera skärpan själv.

Jag visste inte att man kunde köpa sån objektiv separat, utan att den följe med kameran i början. Men liksom jag visste ju ändå att man kan ändra objektivet för vi gjorde ju det i skolan när jag hade foto A i gymnasiet. Kanske jag glömt bort.

Men letar efter en system kamera med följande funktioner:
Hög megapixel: för att det ska synas bra, och för att inomhus miljön på natten också synas bra.
En objektiv där man själv kan reglera skärpan.
Och att den ska vara lätt hanterlig men samtidigt ta tydliga, bra bilder så som i dagslljus ska det bta liknande bilder på kvällen i inomhus miljön.



RSS 2.0